Tervehdys selvänäkijä Aavalta

Olen mediaalinen selvänäkijä ja meedio. Työskentelen enkelten ja henkimaailman sanansaattajana. Voin myös kanavoida Sinulle tietoa entisistä elämistä ja lähettää energiaa tarpeittesi mukaan.

Työskentelen puhtaiden Valon maailman energioiden ja enkelten avulla. Olen auttaja korkeimman tahdosta. Tunnen syvää kiitollisuutta lahjaani kohtaan. Lapsuudestani saakka ovat enkelit ja henkimaailma kulkeneet vierelläni. Pikkuhiljaa ja määrätietoisesti on minua auttajaksi valmisteltu.

Tämän kiitollisuuden, toivon ja rakkauden haluan välittyvän myös asiakastyössäni. Ajatukseni elämästä ja ihmisistä on se, että olemme kaikki yhtä arvokkaita. Olipa elämäntehtävämme, asemamme tai elämäntilanteemme mikä tahansa, olemme silti ihmisinä yhtä arvokkaita.

Tällä ajatuksella ja sydämeni halulla auttaa palvelen asiakkaitani tasavertaisesti, luottamuksellisesti ja lämpimällä ystävällisyydellä.

Valkoinen Korppi

Tmi Valkoinen Korppi tarjoaa monipuolisia palveluja henkisen kehityksen alalla. Meiltä saa selvänäköiset tulkinnat, kanavoinnit, enkeliviestit, katsauksen edellisiin elämiin ja energialähetykset.

Toimin asiakkaan ehdoilla auttaen ja tukien. Tarjoan luottamuksellisen ja empaattisen avun Valon enkelien johdatuksella.

Olen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton henkisen tien kulkija.

Odotan yhteydenottoasi

Saat selvänäköisen tulkinnan oman valintasi mukaan puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Ota yhteyttä ja anna Aavan auttaa!

Selvännäkijä Aava | Valmantie 2 | 90850 MARTINNIEMI | +35870082001 | aava@valkoinenkorppi.fi | www.valkoinenkorppi.fi